KVC Westerlo en Brouwerij Haacht gaan nog vijf jaar door.

29.08.2024

KVC Westerlo verlengt samenwerking met Brouwerij Haacht voor vijf jaar

KVC Westerlo en Brouwerij Haacht hebben aangekondigd dat ze hun samenwerking voor de komende vijf jaar zullen voortzetten. De Belgische familiebrouwerij, die al 125 jaar bekend staat om merken zoals Primus, Super 8 en Tongerlo, blijft de trouwe partner van de voetbalclub.

Wim Van Hove, CEO van KVC Westerlo, spreekt vol lof over de langdurige relatie tussen de club en de brouwerij. "Door de jaren van goede verstandhouding en de familiale normen en waarden die de brouwerij hoog in het vaandel draagt, was dit voor ons een logische keuze. De club kiest met dit partnership voor een 100% Belgisch verhaal en benadrukt zo de lokale verankering," aldus Van Hove.

De verlenging van de samenwerking brengt ook enkele praktische verbeteringen met zich mee. Brouwerij Haacht zal investeren in de uitrol van tankbier op de gehele site van KVC Westerlo. Dit initiatief is gericht op het verbeteren van de kwaliteit en het versnellen van de service aan de supporters. Het iconische merk Tongerlo, waarvan de abdij zich op een steenworp afstand van het stadion bevindt, blijft een belangrijk onderdeel van deze samenwerking.

Met deze verlenging onderstrepen KVC Westerlo en Brouwerij Haacht hun gezamenlijke toewijding aan lokale verankering en kwaliteit, en kijken ze uit naar een succesvolle voortzetting van hun samenwerking in de komende jaren.