HOSPITALITY

Of onze Kemphanen nu winnen of verliezen, met de juiste beleving scoort u altijd bij uw gasten. Volg de actie vanop de hoofdtribune, laat u en uw gasten culinair verwennen en geniet van een beleving waar u nog lang van zult nagenieten. Wij creëren een plek waar u en uw gasten zich thuis zullen voelen, waardoor u het beste uit uzelf kunt halen. Wedden dat u ook na het laatste fluitsignaal zult scoren?

  • Unieke beleving vanuit de Business Seats
  • Perfect uitzicht over het speelveld
  • Laat u culinair verwennen
  • Exclusieve sfeer die lang bijblijft
  • Nagenieten na het laatste fluitsignaal
  • Eenmalige formule of een vaste seat
EEN UNIEKE BELEVING WAAR UW GASTEN NOG LANG VAN ZULLEN NAGENIETEN
NODIG UW PARTNERS EN KLANTEN UIT VOOR EEN HEERLIJK ONTSPANNEN AVOND
LAAT JE CULINAIR VERWENNEN EN VOLG DE ACTIE VANOP ONZE HOOFDTRIBUNE
EN ALLEMAAL SAMEN!: VOETBAL & NETWERKEN

BUSINESS SEATS

Recent werden de businessseats in een nieuw jasje gestoken. Zoals vanouds bieden ze een perfect uitzicht over het speelveld. Samen met uw gasten proeft u op een comfortabele manier van de voetbalsfeer en voelt u de spanning als nooit tevoren. U kunt er het gras ruiken en u geniet er van het mooiste dat het Belgische voetbal te bieden heeft. Tijdens de rust en na het laatste fluitsignaal is er altijd ruimte om te netwerken.

CLUB2024

In de vernieuwde Club 2024 geniet u van een verwenmoment, waarbij de raampartijen voor een fenomenaal uitzicht op het veld en de tribunes zorgen. Vanuit de vaste bar bent u zeker van een perfecte bediening. Club 2024 is recent gerenoveerd en kreeg een modern, maar rustig design. Het is een ideale locatie om uw smaakpapillen te verwennen, om samen te genieten en om uw relaties kracht bij te zetten.

PLAYERS LOUNGE

De Players Lounge is de ideale plaats om in een aangename en rustige sfeer na te praten. Over een oppervlakte van 250 m² zijn knusse banken en behaaglijke zitplekken aangebracht waarin u genoeglijk weg kunt zakken. De vaste bar staat garant voor een uitstekende bediening en verwelkomt u en uw gasten met de lekkerste hapjes en drankjes. Na de thuiswedstrijden maken de spelers er hun opwachting.