PSP-Services en PSP-Consult geven aftrap

11.08.2024

Op een zonovergoten avond werd de wedstrijd tussen KVC Westerlo en Union afgetrapt door PSP-Services en PSP-Consult. Deze bedrijven, opgericht in 2020, hebben in korte tijd aanzienlijke erkenning verworven. PSP-Consult is inmiddels door het Ministerie van Binnenlandse Zaken erkend als een betrouwbaar veiligheidsadviesbureau, wat hun expertise en toewijding in het veiligheidsdomein onderstreept. Deze erkenning maakt hen een gewaardeerde partner voor diverse projecten waarbij veiligheid vooropstaat.

PSP-Services heeft zich ook bewezen als een veelzijdige speler in de evenementensector. Hun diensten zijn onmisbaar geworden bij grote evenementen, voetbalwedstrijden, horecaprojecten en festivals (zoals Tomorrowland en Pukkelpop).

KVC Westerlo was een van de eerste partners die de samenwerking met PSP aanging, en deze samenwerking is sindsdien alleen maar sterker geworden. De club is uiterst tevreden over het partnerschap, dat vanaf het begin heeft bijgedragen aan een veilige en professionele omgeving voor zowel spelers als supporters.