Succesvolle Tweede Editie van Diner in White

01.07.2024

Voor het tweede jaar op rij was onze Diner in White de afsluiting én de start van het nieuwe Club 2024 business seizoen. Ondanks het wisselvallige weer dat ons verhinderde om op het veld te dineren, was de sfeer er niet minder om. Het evenement bleek een daverend succes te zijn.

Een van de hoogtepunten van de avond was de aanwezigheid van onze nieuwe coach Timmy Simons. Simons verzekerde alle aanwezigen dat er hard wordt gewerkt om van het komende seizoen een groot succes te maken.

De culinaire ervaring was zoals altijd uitmuntend. Onze business partners werden getrakteerd op een heerlijk signatuurmenu, gecreëerd door Thijs Vervloet van Colette - De Vijvers**, in samenwerking met Gourmet Invent. De zorgvuldig uitgekozen wijnen van BAR àPART Wijnhandel complimenteerden de gerechten perfect en vielen bijzonder in de smaak bij alle gasten.

We waren verheugd te kunnen meedelen aan de gasten dat deze geweldige culinaire partners ook in het komende seizoen weer bij onze thuiswedstrijden aanwezig zullen zijn om onze business partners te verwennen.

Met veel enthousiasme kijken we uit naar het nieuwe Club 2024 business seizoen en de vele hoogtepunten die ons te wachten staan!