Soloya schenkt de wedstrijdbal tegen STVV

Sinds dit seizoen is Soloya de trotse sponsor van KVC Westerlo. Soloya’s logo schittert regelmatig op de ledschermen langs het veld. Het partnership tussen de Kemphanen en Soloya werd letterlijk van start getrapt tijdens de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen. Toen werd de wedstrijd tegen Standard Luik nog gewonnen met overduidelijke cijfers: 4-2! Voor de wedstrijd tegen volksclub STVV werd de wedstrijdbal opnieuw door Soloya geschonken.

Samen voor een duurzame groei

Soloya is al sinds 2006 een specialist op het gebied van hernieuwbare energie. Het bedrijf is dan wel groot geworden met de installatie van zonnepanelen, maar in de loop der jaren werd het aanbod uitgebreid met onder meer airco’s, thuisbatterijen, laadpalen en warmtepompen. Met meer dan tienduizend tevreden klanten mag het zich terecht een professionele energiepartner noemen.

Net als KVC Westerlo krijgt de energie-expert te maken met een duurzame groei. Ook de winnaarsmentaliteit is iets wat Soloya en KVC Westerlo verbindt. Eerder viel de Limburgse expert op het gebied van zonne-energie in de prijzen bij de Noorse fabrikant REC Group.

Scoren in ‘t Kuipje

Soloya sponsort al langer diverse gelegenheden, maar met het partnership met KVC Westerlo doet het dat voor het eerst op een hoog niveau. Na het schenken van de wedstrijdbal eerder dit seizoen kreeg de energiespecialist veel positieve feedback toegespeeld. Dat wil men nu herhalen. Net als de sympathiekste voetbalclub van het land hoopt ook Soloya telkens opnieuw te scoren in ‘t Kuipje.

Soloya
Centrum-Zuid 1060
3530 Houthalen-Helchteren
www.soloya.be
T: +32 11 91 03 16
E: info@soloya.be

Zelf interesse om wedstrijdpartner te worden en de aftrap te geven in ’t Kuipke? Aarzel zeker niet om contact op te nemen met onze Commercieel Manager Jarne Nauwelaers

Jarne Nauwelaers
Commercieel Manager KVC Westerlo
jarne.nauwelaers@kvcwesterlo.be
Gsm: +32 491 59 86 71

RECENT NIEUWS