KVC Westerlo thinks pink

Vrijdag, 14 oktober, stond onze thuiswedstrijd tegen RFC Seraing volledig in het teken van Think Pink. Voor deze match werden alle mensen die momenteel in behandeling zijn voor borstkanker in Ziekenhuis Geel, uitgenodigd. Op die manier willen KVC Westerlo en Ziekenhuis Geel nog meer bewustzijn creëren rond borstkanker.

Daarnaast organiseerde onze club nog verschillende acties in en rond het stadion om Think Pink te steunen.  Zo verkochten onze vrouwenploeg en de spelersvrouwen de bekende roze lintjes. Via de lintjesverkoop verzamelden we maar liefst 1600 euro! Ook in onze Club 2024 werd de actie rondom Think Pink met veel enthousiasme onthaald. Zo werd er gretig geboden op een gesigneerd shirt van onze selectie. Uiteindelijk mocht CBS schilderwerken het shirt mee naar huis nemen na een bod van maar liefst 1150 euro!

De aftrap van deze wedstrijd werd gegeven door Sarah Vetokele, de vrouw van Igor Vetokele. Zij liet preventief haar borsten verwijderen, maar toch sloeg het noodlot keihard toe. De kanker bleek haar al te pakken te hebben. Intussen is Sarah kankervrij. Haar overwinning en haar doorzettingsvermogen inspireert en doet hopen.

Zelf interesse om wedstrijdpartner te worden en de aftrap te geven in ’t Kuipke? Aarzel zeker niet om contact op te nemen met onze Commercieel Manager Jarne Nauwelaers!

Jarne Nauwelaers
Commercieel Manager KVC Westerlo
jarne.nauwelaers@kvcwesterlo.be
Gsm: +32 491 59 86 71

RECENT NIEUWS