Groep Van Houdt komende drie seizoenen exclusieve mobiliteitspartner van KVC Westerlo

Opnieuw zet KVC Westerlo hard in op de lokale kempische verankering. Enkele weken geleden zetten Wim Van Hove en Wim Verstraeten hun handtekening onder een contract voor de komende 3 seizoenen. Hierdoor wordt Volvo Van Houdt onze autoleverancier en voorzien zij onze spelers van een Volvo XC40. Daarnaast wordt Volvo Van Houdt ook de hoofdsponsor van onze jeugdwerking.

“Met het oog op de toekomst, bekijken wij samen met onze mobiliteitspartner een overschakeling naar een volledig elektrisch wagenpark. Dit past perfect in onze progressieve visie”,

Wim van Hove, algemeen directeur KVC Westerlo

Groep Van Houdt werd officiële Volvo-verdeler rond 1955. Al snel sloegen het merk én de garage aan in de omgeving. Hierna bloeide Groep Van Houdt helemaal open en breidde het sterk uit. In 1972 opende de vestiging in Herentals, gevolgd door de vestiging in Turnhout in 1987.

In 2014 nam de derde generatie het bestuur van het succesvolle familiebedrijf over. Sabine en Edwin Van Houdt leiden sinds 2014 alles in goede banen.

Samen met het hele Van Houdt-team, dat ondertussen 40 personen telt, streven zij ernaar om u een uitstekende service te bieden!

Ook bij Groep Van Houdt zijn ze opgetogen met de overeenkomst. “We zijn blij dat we samen kunnen werken met de club en zijn enorm benieuwd naar hun toekomstige resultaten”,

Wim Verstraeten, operationeel directeur Groep Van Houdt

RECENT NIEUWS