Partnership Industry Vibes

Wij zijn trots om u te kunnen meedelen dat onze club een partnership heeft gesloten met Industry Vibes. Industry Vibes is een bedrijf uit Antwerpen dat zich focust op het outsourcen van technische profielen.

Toen zaakvoerder Oktay Arslanoglu tien jaar geleden begon als storingstechnieker, zag hij de nood in de markt voor zo’n aanpak. “Ik zag dat interimkantoren vaak verkeerde profielen aanboden aan bedrijven. Door zelf een vast team van techniekers te hebben, die we door en door kennen, kunnen we voor bedrijven de juiste mensen op de juiste plaats aanbieden. En zoiets kan enkel maar als je die persoonlijke aanpak hebt, niet alleen naar klanten toe, maar ook intern in ons team.”

Naast heel wat visibiliteit rondom onze eerste ploeg, zet Industry Vibes ook zeer hard in op onze jeugdwerking. Zo zal hun logo pronken op de broekjes van onze jeugdploegen. Daarnaast worden ze ook de sponsor van onze kampen. Deze zullen 4 keer per seizoen plaatsvinden onder de naam ‘Industry Vibes Westel Magic Camp’.

Ruben van Elst, organisator Industry Vibes Westel Magic Camp: Westel Magic is verheugd op de samenwerking met Industry Vibes. Het is een verdere professionalisering van onze voetbalstages en zal ons in de toekomst meer mogelijkheden bieden om verder te ontwikkelen en te groeien!

RECENT NIEUWS