Een voormiddag vol aankondigingen!

Terwijl veel mensen de brug maken, stond KVC Westerlo deze voormiddag niet stil! In onze Club 2024 werd een persconferentie georganiseerd om enkele fantastische partnerships aan te kondigen.

Zo werd bekend gemaakt dat KVC Westerlo zijn partnership met Soudal verlengde voor 3 seizoenen. Dit betekent dat Soudal nog minstens tot 2026 te zien zal zijn op de borst van onze Kemphanen. Met deze partnership kiest KVC Westerlo resoluut voor een lokale, kempische en vooral trouwe partner! De club is dan ook zeer verheugd met deze partnership en hoopt samen verder te schrijven aan een geweldig succesverhaal.

Het was niet enkel de aankondiging van Soudal die aandacht kreeg vanmorgen, KVC Westerlo kondigde een nieuwe partnership aan, die met Voetbalshop.be, waarbij  Voetbalshop.be de Nike teamwear levert en de exploitatie van de KVC Westerlo merchandise en de webshop via Voetbalshop.be/kvcwesterlo gaat verzorgen.

Wim van Hove, Directeur KVC Westerlo  : “Met deze unieke samenwerking hebben we een stap gezet in de professionalisering van onze organisatie. Met de aanstelling van een ervaren partijen als Voetbalshop.be & Nike, twee absolute A merken,  kunnen we onze supporters nog beter bedienen op het gebied van retail, teamwear en merchandise. Het aanbod naar supporters & voetballers wordt namelijk niet alleen met  nieuwe KVC Westerlo   producten uitgebreid maar zal ook dmv de  5.000 verschillende voetbal producten van Voetbalshop.nl worden vergroot.

Roland Heerkens, oprichter, partner en CCO van The Badge Company BV: “KVC Westerlo   en Voetbalshop.be willen met Nike inspelen op nieuwe teamwear ontwikkelingen en distributie-technieken. Naar de KVC Westerlo  -supporters maar ook naar de actieve voetballer en de amateurclubs in de regio. Steeds meer professionele voetbalclubs besteden de exploitatie van hun teamwear , merchandising,  fan en webshop uit aan Voetbalshop.be

RECENT NIEUWS