Time Out Event VOKA

KVC Westerlo is enorm trots dat onze locatie werd gekozen voor het Time Out Event van VOKA Mechelen-Kempen. Het werd een schitterende editie waarbij alle aanwezigen veel hebben opgestoken. Er waren enkele toppers uit de sport- en ondernemerswereld aanwezig om een keynote te geven. Op het hoofdpodium: Bart Verhaeghe, Tom De Sutter en Jean-Marc Mwema. Alle drie hebben ze hun stempel op de sportwereld gedrukt, en vandaag zetten ze hun kennis, ervaring en skillset in om de ondernemerswereld te inspireren.

Naast het hoofdpodium waren er nog 2 interessante Workshops: How to become a high performing team werd gegeven door Ellen Schouppe en keek naar het succes van onze nationale sportteams.
Workshop “Feedback in Teams” werd gegeven door Jonas De Zweemer. Het doel van deze workshop was feedback implementeren in je team en dat binnen een emotioneel veilig kader waarin ieders eigenheid en talenten kunnen floreren.

“De Container Clash is gestreden, de workshops zijn gegeven en er is heel wat inspiratie gedeeld. Wat een Time Out!”

Ben je zelf op zoek naar een unieke locatie voor jouw event? Zoek niet verder!
Onze Club 2024 en Players Lounge zijn ideaal voor grote en kleine events.

Interesse? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Jarne Nauwelaers
Commercieel Manager KVC Westerlo
jarne.nauwelaers@kvcwesterlo.be
Gsm: +32 491 59 86 71

RECENT NIEUWS