Welkom op onze nieuwe Business website!

Als u dit leest bent u terecht gekomen op de KVC Westerlo Business Website. Deze website zal gebruikt worden om nieuwe partnerships aan te kondigen, bedrijven in de kijker te zetten en nog veel meer!

De inschrijvingslink voor het diner zal vanaf het nieuwe seizoen ook naar deze website verwijzen. Zo willen wij alles wat met het business aspect van de club te maken heeft centraliseren op 1 platform.

Laat ons er #EnAllemaalSamen een topseizoen van maken in 1A!

Via deze website kan er ook geïnformeerd worden naar de mogelijkheden binnen de club. Enerzijds hebben we de visibiliteit die we als club kunnen aanbieden. Denk maar aan LED-boarding, 3D-doeken of vaste boarding achter doel. Met deze reclame zorgen wij ervoor dat uw bedrijf in de spotlights staat!
Anderzijds hebben we natuurlijk onze Hospitality-formules, ideaal om eens lekker te genieten van een voetbalwedstrijd in onze business seats.
Die ene lead die je eens wil meenemen? Een collega bedanken voor het goede werk? Of gewoon nieuwe mensen leren kennen? Het kan allemaal in onze Club 2024!

Op zoek naar een toplocatie voor uw event? Dan bent u hier aan het juiste adres, informeer naar de mogelijkheden voor uw event bij KVC Westerlo!

Interesse? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Jarne Nauwelaers
Commercieel Manager KVC Westerlo
jarne.nauwelaers@kvcwesterlo.be
Gsm: +32 491 59 86 71

RECENT NIEUWS