Matchball Sponsor Van Loo Technics

Tijdens de derby tegen Lierse SK werd de wedstrijdbal geschonken door Van Loo Technics. Van Loo Technics is de officiële verdeler van Komatsu en Schwing-stetter. 20 jaar geleden begon Dirk Van Loo met betonpompwerken. Al snel ervaarde hij dat er een grote nood was aan betrouwbare leveranciers van bouwmachines. Dit resulteerde in 2021 tot de officiële erkenning als Komatsu Dealer. Doordat zij vanaf de eerste dag hebben ingezet op kwaliteit kwamen ze automatisch terecht bij Schwing en Mercedes-Benz. Sindsdien zijn zij het verkoop- en servicepunt van betonpompen en betonmixers van Stetter in België. Wij zijn blij dat wij al jarenlang kunnen rekenen op de betrouwbare steun van Van Loo Technics.

‘Alles was goed zichtbaar, je komt echt in de picture als merk. Ik raad het mijn collega’s dus steevast aan.’ Vertelt Dirk Van Loo.

Van Loo heeft tijdens de wedstrijd zijn kans genomen om zich volledig in de kijker te zetten. Zo hadden zij pralines laten maken, het menu in een brochure van Van Loo gewikkeld, roll up banner, beachflags en een nieuwe banner laten maken voor op de ledboarding. ‘Alles was goed zichtbaar, je komt echt in de picture als merk. Ik raad het mijn collega’s dus steevast aan.’ Vertelt Dirk Van Loo. Over het voetbal en het eten was Van Loo ook te pruimen. ‘Het eten was dik in orde. Het voetbal was goed tot aan de rode kaart daarna werd het wat moeilijker maar het belangrijkste is dat de 3 punten thuisblijven.’ Bij de vraag of hij het opnieuw zou doen, antwoord hij direct ‘ja’.

Ook heeft u de mogelijkheid om alvorens de start van de wedstrijd de aftrap te geven in ’t Kuipje. Na het laatste fluitsignaal krijgt u dan de wedstrijdbal, afgegeven door uw favoriete speler, mee naar huis. Je kan de promotie van je merk zelf invullen in overleg met de commerciële cel. Laat uw creativiteit dus maar al de vrije loop!

VAN LOO TECHNICS
Poeierstraat 19
2490 Balen
www.vanlootechnics.be
T: 0495 13 16 19
E: info@vanlootechnics.be

Interesse? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Jarne Nauwelaers
Commercieel Manager KVC Westerlo
jarne.nauwelaers@kvcwesterlo.be
Gsm: +32 491 59 86 71

RECENT NIEUWS