Fan Village Partnership Droomcomfort

Op de wedstrijddag tegen Lierse K. afgelopen weekend was Droomcomfort de trotse sponsor van onze Fan Village. Droomcomfort is een Kempisch bedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in slaapadvies. De familiezaak houdt zich niet louter bezig met bedden en advies, maar biedt ook andere vormen van slaapkamermeubilair zoals kasten en dressings. Ze zijn ook al jarenlang trouwe seathouder van KVC Westerlo.

“Droomcomfort pakte uit met banners en vlaggen, maar ook tijdens de wedstrijd waren ze aanwezig op de LED-boarding.

Droomcomfort maakten gebruik van het aantrekkelijke supporterspakket dat wij sinds dit seizoen aanbieden. Aanwezigen in de Fan Village konden er tijdens het vieren van de overwinning niet naast kijken. Droomcomfort pakte uit met banners en vlaggen, maar ook tijdens de wedstrijd waren ze aanwezig op de LED-boarding. Door de boxen van het stadion en supportersplein weerklonken ze voor en na de wedstrijden. Daarnaast kregen ze de mogelijkheid om met een gezelschap van 10 personen te komen supporteren voor de Kemphanen, daarbovenop ontvingen ze nog eens 4 VIP-tickets.

Ook andere firma’s krijgen de mogelijkheid om dit sponsorpakket te nemen. Men kan dit voor enkele wedstrijd, of voor een volledig seizoen doen.

DROOMCOMFORT
Herenthoutsesteenweg 78
2288 Bouwel (Grobbendonk)
www.droomcomfort.be
T: 014 51 82 82
E: info@droomcomfort.be

Interesse? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Jarne Nauwelaers
Commercieel Manager KVC Westerlo
jarne.nauwelaers@kvcwesterlo.be
Gsm: +32 491 59 86 71

RECENT NIEUWS