Fan Village Partnership Geysen

KVC Westerlo draait op volle toeren. Op en naast het veld gaat het heel goed met de club en woensdag was daar weer een mooi bewijs van!

Onze Kemphanen verdiende meer tegen 1e klasser OH Leuven maar hebben zich wel weer getoond op het hoogste niveau! En ach… onze focus ligt dit seizoen volledig op de competitie en op die langverhoopte promotie naar 1A. Het was een ouderwetse bekerwedstrijd in ’t Kuipje waarbij de sfeer weer dik in orde was!

Omwille van de Covid-maatregelen werd onze Fan Village een lightversie maar ook daar zat de sfeer er voor de wedstrijd goed in!
Via deze weg willen wij Fan Village Partner Geysen nogmaals bedanken, dankzij hun bijdragen konden de supporters weer genieten van lekkere hamburgers en frisse pintjes. In de Fan Village genoten zij zelf van een geweldige visibiliteit en voerden ze een commerciële activatie uit met het uitdelen van petten.
Daarbovenop werden ze ook afgeroepen in het stadion, kregen ze 2 minuten visibiliteit op onze LED-boarding en kregen ze 14 gratis tickets

Bent u als bedrijf geïnteresseerd in een Fan Village Partnership? Neem zeker contact op met jarne.nauwealers@kvcwesterlo.be