Business Abonnement

Onze Kemphanen zijn bezig aan een fantastisch seizoen. We willen niet op de feiten vooruit lopen, maar dit kan wel eens hét seizoen worden. Denk daarbij terug aan 2013-2014. Ook toen een ongelooflijk seizoen, met op het einde de apotheose, promotie naar eerste nationale. Dit feest willen we herhalen, en daar wil ook U absoluut bij zijn. Geniet nu van dit uniek en aantrekkelijk aanbod, en reserveer uw vaste plaats in onze seats voor de razend spannende tweede seizoenhelft. Geniet mee van de fantastische sfeer in ons Kuipje, en maak samen met Jonas De Roeck, onze coach, de promotie mee vanop de eerste rij.

Hierbij heeft u:

– vaste plaats(en) op onze vernieuwde comfortabele zitjes

– de mogelijkheid te komen genieten van onze cateringformules (optioneel)

– 1 parkeerplaats per 2 seats

– kan u gebruik maken van ons flexibel opspaarsysteem

– 10% korting in de fanshop

– gratis toegang tot alle wedstrijden van de jeugd, dames en beloften

Interesse?

Neem contact op met business@kvcwesterlo.be