BORGinsole en KVC Westerlo
slaan de handen in elkaar

Als voetbalsponsor wil BORGinsole zich nog nadrukkelijker op de sportmarkt profileren. De podologen van BORGinsole staan dan ook steeds klaar voor topsporters die nood hebben aan intelligente inlegzolen. Ze helpen hen om zo lang mogelijk op het hoogste niveau actief te blijven en ze treden zowel preventief als curatief op.

Talloze sportartsen en topclubs werken vandaag al samen met de podologen van BORGinsole. Onder andere Wouter Corstjens, die meer dan tweehonderd wedstrijden voor KVC Westerlo speelde, was in het verleden al lovend over de podologen van BORGinsole. De kern van hun oplossing is de BORGinsole-inlegzool, een inlegzool op basis van EVA. Deze inlegzolen zijn uiterst duurzaam, hebben een hoge sterkte en kennen een lange levensduur. Met behulp van de 3D-printtechnologie worden ze volledig op maat van de topsporter gemaakt.

In deze samenwerking zien KVC Westerlo en BORGinsole een manier om elkaar op verschillende domeinen te versterken. Op 8 december 2021 organiseert het bedrijf op KVC Westerlo een infosessie over de meerwaarde van de podoloog binnen het voetbal. Afgelopen zomer was de jeugd van KVC Westerlo al aanwezig op de BORGinsole Cup, waar de U8 en de U9 een mooie tweede plek veroverden en een medaille kregen.

RECENT NIEUWS