Kreeftenfestijn

Op 8 juli hielden wij onze jaarlijkse traditie voor de business seathouders hoog, het kreeftenfestijn!
Een heerlijk 4-gangenmenu werd verzorgd door huiscateraar Van Eyck. De reacties waren laaiend enthousiast na een eerste langverwacht event in onze gloednieuwe Club 2024.

Op het kreeftenfestijn spraken ook onze hoofdcoach Jonas De Roeck en CEO Wim Van Hove over de ambities van de club voor het seizoen 2021-2022. Die waren zeer duidelijk: KVC Westerlo zal er alles aan doen om kampioen te spelen!

Naast het sportieve werd ook het commerciële aspect achter KVC Westerlo in het daglicht geplaatst, zo werd het multimedia team dat achter onze aankondigingsfilmpjes zit voorgesteld.
Ook werd nieuwe commercieel medewerker Jarne Nauwelaers voorgesteld. Jarne komt recht van de schoolbanken waar hij Sport- en Cultuurmanagement studeerde en kan niet wachten om KVC Westerlo bij te staan bij het organiseren van Events en het contacteren van partners!

De club wil vanaf dit seizoen volop inzetten op de verhuur van zijn vernieuwde accommodatie. Ben je als bedrijf op zoek naar een unieke locatie voor een presentatie, teambuilding of seminarie? Neem zeker een kijkje bij onze verschillende zalen en kies welke zaal voor u het beste past!

Voor meer vragen over sponsoring of huren van accommodatie mag je altijd een mailtje sturen naar jarne.nauwelaers@kvcwesterlo.be